Cautare

1246 de rezultate pentru "libris brasov" (2.91 secunde)
Guvernul a decis sa finanteze stadionul de 5 stele de la Brasov Dupa mai bine de 20 de ani asteptare, promisiuni electorale si cautari zadarnice a unui investitor privat, Guvernul a descis sa finanteze construirea unui stadion de 5 stele la Brasov.
Autobuzul romanesc, nedorit la noi in tara, ajunge la arabi Autobuzele Roman Brasov nu au fost dorite de nicio municipalitate de la noi din tara. ... La Uzinele Roman Brasov se mai produc camioane, autovehicule speciale pentru diverse industrii si tractoare.
Drumul judetean Sacele - Campina 4 Realizarea autostrazii Comarnic - Brasov Cu putin timp inainte de a afla daca autostrada Comarnic-Brasov se va construi sau nu, sefii de la Transporturi vin cu noi idei pentru ca drumul spre munte sa nu mai reprezinte weekend de weekend un cosmar pentru soferi.
PROFI inaugureaza astazi alte sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov. ... Tot astazi, au fost inaugurate in localitatea Brasov doua magazine PROFI City.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
De asemenea, el a sustinut ca s-a finalizat analiza ofertelor pentru autostrada Ploiesti - Brasov si urmeaza sa se decida castigatorul licitatiei, pentru a incepe efectiv executia.
Din Antalya la Brasov LPF a anuntat programul etapelor 19 si 20 din Liga 1. Jocul FC Brasov - Pandurii deschide sezonul oficial al primei ligi in 2012, vineri, 2 martie, ora 18.00.
Pandurii, in schimb, a cedat la Brasov la doar trei minute dupa ce obtinuse egalarea. ... Nu suntem linistiti Dupa infrangerea de la Brasov, scor 1-2, Pandurii Targu Jiu intalneste in urmatoarele doua etape principalele candidate la titlu in acest moment, Dinamo, la Targu Jiu, si CFR Cluj, in deplasare.
FC Brasov - Botosani 1-2 Concordia Chiajna - Corona Brasov 1-0 AFC Sageata Navodari - ACS Poli Timisoara 1-2 CFR Cluj - FC Viitorul Constanta 2-1 Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 1-2 Astra Giurgiu - Universitatea Cluj 3-1 Ceahlaul Piatra-Neamt - Pandurii 1-0 Meciul Gaz Metan Medias - FC Vaslui, ultimul din etapa a patra, urmeaza a se disputa in seara de luni.
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
De patru zile, se afla internat la sectia de cardiologie a spitalului judetean din Brasov. ... "De patru zile sunt la spitalul judetean Brasov. ... locuieste in Sinaia, singur, Jean nu a apelat la medicii din Capitala, ci a fost internat la Brasov.
Week-end-ul trecut, indragitul cuplu de prezentatori al postului Antena Stars s-a bucurat de un rasfat parca scos din perioada interbelica a Marelui Gatsby, la hotelul Alpin din Poiana Brasov.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov. ... Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov.
Scene de groaza, sambata seara, pe scena Eurovision de la Brasov! ... Eurovision si angajata TVR cu o vechime 40 de ani, a avut parte de o mare cumpana pe scena de la Brasov.
Fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc (61 de ani), nu va uita niciodata ziua de 28 octombrie 2014, atunci cand procurorii DNA- Brasov l-au retinut pentru 24 de ore.
Bucuresti, Timisoara, Brasov, Iasi, Cluj, Sibiu, si embrionul de clasa de mijloc, constituit din intelectualitatea tehnica, economica si umanista, pe de alta parte.De mentionat prezenta masiva, in strada, a tinerilor. Acest lucru era evident inca de la revolta sociala de la Brasov, din 15 noiembrie 1987.
Incendiu violent la o cabana din Brasov: ... Este vorba despre un tanar de 18 ani", a declarat, la Realitatea TV, Ciprian Sfreja, purtator de cuvant ISU Brasov.
Aceasta reusita remarcabila va fi sarbatorita in perioada 17-26 decembrie prin seria de evenimente desfasurate sub numele de Tara PROFI in Centrul nou din Brasov, zile magice de targ, concerte, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
Robotul NOX se simte atat de bine la Brasov incat a invatat sa vorbeasca romaneste si i-a invitat duminica in Tara Profi pe romani unde petrecerea a continuat pe ritmuri rock, impreuna cu trupele Compact si Vita de Vie.
google-analytics.com